Handelsbetingelser

1.0 PRISER

Hos Mediedigital er alle priserne i danske kroner og angivet ex. moms og afgifter. Vi forbeholder os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Vi vil dog ikke ændre priserne på allerede købte varer. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

1.1 KØBSBETINGELSER

Køb der er foretaget hos Mediedigital kan være en abonnementstjeneste, ved mindre andet er angivet ved køb. Kunden har 14 dages fortrydelsesret, såfremt at kundens produkt ikke er taget i brug eller er anvendt. Hvis det er tilfældet, bortfalder fortrydelsesretten. Alle betalingstransaktioner foretaget på Medie Digital håndteres af vores indløsningsagenter; Paypal, Clearhouse. Vi vil derfor ikke opbevare jeres indbetalingskort oplysninger. Alle produkter eller hjemmesider, som er købt via mediedigital, er ejet af selskabet ID Group CVR NR: 42076775.  Dette gælder både design, hjemmesider og tekstforfatning og marketing materialer. Ejendomsretten til alle immaterielle rettigheder – i forbindelse med udførelse af en hjemmeside,  serviceydelser, ophavsrettigheder og design ejes af ID Group.  Accepteres et samarbejde med mediedigital, gives der automatisk lov til, at mediedigital kan skrive created and hosted by mediedigital – på bunden af hjemmesiden. 

1.2 ABONNEMENTSBETINGELSER

Når Medie Digital sælger et produkt,  kan du tilkøbe et abonnement på produktet. Beløbet vil blive opkrævet månedligt forud. Kunden kan til enhver tid opsige sit abonnement, dette skal ske skriftligt eller via e-mail. Vi foretager ingen bindinger, når abonnementet stiftes.  Alle betalinger opkræves automatisk af vores respektive indløsere. Alle forfalde betalinger, som overskrides med mere end 7 dage vil blive udelukket og slettet. Når du indgår i en abonnementaftale med os, er det dit eget ansvar at opsige produktet, hvis du ønsker det.  Dine data slettes og du vil ikke have adgang til disse – i så fald, er det dit ansvar at backup dine data. 

1.3 FORTRYDELSESRET

Mediedigital fraskriver den normale 14 dages fortrydelsesret, såfremt at dit produkt er taget i brug. Foreligger det sig således, at du er utilfreds med dit produkt, skal du gøre indsigelse inden 24 timer. Du vil så få refunderet 50% af det betalte beløb. Vi forbeholder os retten til at ændre i handelsbetingelser, priser, leveringstider. Det er dit ansvar som kunde, at holde dig opdateret med vores handelsbetingelser. 

1.4 VIDERESALG

Det er ikke tilladt at videre sælge Mediedigitals produkter. Videresælger du, vil det blive opfattet som bryd på handelsbetingelserne og vi kan derfor opsige dit abonnement og produkt. 

1.5 ACCEPT AF HANDELSBETINGELSER

Alle kunder som anvender Medie Digital accepterer ved betaling de ovennævnte handelsbetingelser. Hvis det ikke er tilfældet, skal kunden afbryde sit køb og ikke acceptere handelsbetingelserne. Vi forbeholder os retten til at ændre handelsbetingelserne uden varsel, derfor er det kundens ansvar, at holde sig ajour med handelsbetingelserne for Medie Digital.